ERF zoekt allround medewerker akkerbouw


Hou je van werken met de tractor en ben je in staat om zelfstandig werkzaamheden op een akkerbouwbedrijf uit te voeren? Dan is dit een leuke nieuwe baan voor jou!

Werkzaamheden

- Uitvoeren van alle voorkomende tractorwerkzaamheden op een akkerbouwbedrijf zoals ploegen, zaaien en poten, schoffelen en oogsttransport.
- Rijden met geavanceerde machines
- Alle overige voorkomende werkzaamheden op een akkerbouwbedrijf

Wij vragen

- Bij voorkeur kennis van plantenteelt en biologische landbouw
- Geen 8 tot 5 mentaliteit en bereid tot het maken van overuren, het werken op zaterdag en incidenteel in ploegendienst
- In bezit van geldig B(E) rijbewijs en T rijbewijs
- Zelfstandig kunnen werken
- Technisch inzicht om klein onderhoud en reparaties zelf uit te kunnen voeren
- Ervaring met hedendaagse landbouwtechniek zoals GPS besturing

Wij bieden

Een afwisselende functie op een groot en dynamisch biologisch landbouwbedrijf dat diverse akkerbouw- en vollegronds groentegewassen teelt. Er is jaarrond werk, met piekmomenten bij het zaaien/poten en oogsten. Wij bieden een goed en marktconform salaris (cao open teelten) en uitzicht op een vast dienstverband. Er zijn mogelijkheden tot doorgroei en voor persoonlijke ontwikkeling.

Is deze functie jou op het lijf geschreven?

Mail dan voor 6 april je brief met je motivatie en je CV naar theo@erfbv.nl
Wil je eerst meer informatie over de functie? Bel dan met Theo Heijboer: 06-215 189 65

ERF is een particulier biologisch landbouwbedrijf met een grote maatschappelijke bijdrage. Op circa 1.500 ha. 'tijdelijke landbouwgrond' in Flevoland telen wij 18 verschillende gewassen. Met een enthousiast team van 14 vaste medewerkers -ondersteund door ZZP'ers, uitzendkrachten, biologische telers en loonbedrijven- streven wij naar een zo breed mogelijke opbrengst aan biologische producten. Daarnaast experimenteren we met innovatieve teeltsystemen zoals strokenteelt en agroforestry. Onze grootschaligheid biedt ruimte om voorop te lopen in het gebruik van nieuwe machines en bewerkingsmethodes.

header4.jpg

Onze certificeringen