ERF zoekt Officemanager


Wil jij als administratief en communicatief sterke officemanager je inzetten voor biologische en biodiverse landbouw? Kom dan werken bij ERF!

Ben jij onze nieuwe Officemanager?

Ben je enthousiast over ons biologische en biodiverse, ambitieuze en moderne landbouwbedrijf? Ben je administratief sterk onderlegd, houd je van afwisseling en vind je het leuk een nieuwe rol deels zelf vorm te geven? Werk je graag binnen een informeel klein team, waarin jij het verschil kunt maken? Dan is deze rol bij ERF B.V. jou op het lijf geschreven! 


We zoeken een collega met o.a. een afgeronde relevante opleiding en HBO werk en denkniveau, een goede automatiseringskennis en kennis van Excel. Herken jij jezelf ook als communicatief vaardig, verbindend en goed in het plannen en organiseren van je eigen werk?  Maar ook doortastend en vasthoudend om de juiste informatie te verkrijgen en creatief en onderzoekend in het meedenken over nieuwe methoden en werkwijzen? 

Kijk dan verder in onze functiebeschrijving voor meer informatie over wat we vragen en wat we bieden. Je standplaats is Lelystad en mogelijk in de toekomst Zeewolde of Almere. Reageer en solliciteer direct, wij zien je reactie graag tegemoet! 

FotoKantoorLelystad

 

Onze certificeringen