ERF zoekt een assistent controller


Krijg jij energie van het perfect op orde hebben en houden van de financiële administratie? Zoek jij een combinatie van operationele en controlling werkzaamheden? Werk je graag binnen een klein team en spreekt de agrarische sector jou aan? Kom dan werken als Assistent Controller bij ERF BV!

Het team en jouw rol

Jij hebt een uitdagende functie waarin je bezig houdt met de financiële administratie voor de drie Bv’s van ERF B.V. en rapportage aan de stichting waaronder ze vallen. De afdeling administratie bestaat naast jou uit een officemanager en de controller, aan wie jullie allebei rapporteren. Je werkt met beiden nauw samen. Ook sta je in nauw contact met de (assistent) bedrijfsleiders die de aansturing in het veld doen. Van hen krijg je informatie over wat er buiten gebeurt. Klik hier voor de uitgebreide functiebeschrijving en verdere informatie over deze vacature. 

Vragen of direct solliciteren

Het volledige werving- en selectietraject wordt verzorgd door Métier. Voor vragen kun je contact opnemen met Deborah Marcus op 038-452 88 33. Ben je enthousiast geworden, voldoe je aan de gevraagde voorwaarden en wil je direct solliciteren klik dan hier.

Onze certificeringen