ERF zoekt een allround medewerker akkerbouw


Hou je van werken met moderne (autonome) landbouwmachines en heb je goede kennis van de akkerbouw? Dan heeft ERF een prachtige uitdaging voor jou

De functie

In deze afwisselende functie wordt je onder andere verantwoordelijk voor de aansturing van onze nieuwe zelfsturende landbouwrobot, de Agbot van Agxeed. Daarnaast zal je al voorkomende werkzaamheden op een akkerbouwbedrijf uitvoeren, denk aan grondbewerking, zaaien en poten, schoffelen, oogsttransport, ploegen, afleveren, in- en uitschuren van de geoogste producten. Je rijdt met geavanceerde machines en verricht verder voorkomende werkzaamheden.

Wat zoeken we in onze nieuwe collega

Wij zoeken een praktische, flexibele collega die zelfstandig kan werken en behendig is met moderne tractoren en machines. Je hebt ervaring met  IT en hedendaagse landbouwtechniek zoals GPS besturing en bent vanzelfsprekend in het bezit van een geldig B(E) en T rijbewijs. Je hebt (bij voorkeur) kennis van plantenteelt en biologische landbouw. Je bent een aanpakker en vindt het niet erg om in de piekperiodes overuren te maken. Je hebt technisch inzicht en kunt kleine reparaties zelf uitvoeren.

Meer informatie en solliciteren

Meer informatie over deze functie, arbeidsvoorwaarden en de sollicitatieprocedure vind je hier 

Onze certificeringen