ERF heeft plaats voor een BBL leerling Akkerbouw


Binnen ons team is plaats voor een: BBL leerling medewerker agrarisch loonwerk of een BBL leerling akkerbouw.

Over ERF

ERF is het grootste particuliere biologische landbouwbedrijf van Nederland met een grote maatschappelijke bijdrage. Op circa 1.500 ha. 'tijdelijke landbouwgrond' in Flevoland telen wij 19 verschillende gewassen. Met een enthousiast team van 11 vaste medewerkers, -ondersteund door ZZP'ers, uitzendkrachten, biologische telers en loonbedrijven- streven wij naar een zo breed mogelijke opbrengst aan biologische producten. Daarnaast experimenteren we met innovatieve teeltsystemen zoals strokenteelt en agroforestry. Onze grootschaligheid biedt ruimte om voorop te lopen in het gebruik van nieuwe machines en bewerkingsmethodes

BBL leerling medewerker agrarisch loonwerk of een BBL leerling akkerbouw

Wordt jij enthousiast van die grote tractoren en geavanceerde machines, hou je ervan om buiten te werken, veel te leren en wil je opgeleid worden tot een allround medewerker akkerbouw?
Kom dan eens met ons praten.

Leren en werken

Op school leer je over het voorbereiden van verschillende teelten, het oogsten en het klaarmaken van landbouwgrond, wet- en regelgeving en het werken met en het onderhouden van verschillende landbouwmachines.
Bij ons krijg je de mogelijkheid om het geleerde in de praktijk te brengen. Je loopt mee met ervaren collega’s die je onder anderen leren ploegen, zaaien en poten. Je leert rijden met geavanceerde machines en kleine reparaties uit te voeren. Verder leer je alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren op ons moderne akkerbouwbedrijf.

Wat zoeken wij

Wij zoeken een gemotiveerde, leergierige aanpakker die graag opgeleid wil worden tot een zelfstandige allround medewerker akkerbouw.

Wat bieden wij

Een afwisselende functie op een groot en dynamisch biologisch landbouwbedrijf dat diverse akkerbouw- en vollegronds groentegewassen teelt. Er is jaarrond werk, met piekmomenten bij het zaaien/poten en oogsten. Er zijn mogelijkheden tot doorgroei en voor persoonlijke ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie bel naar Theo Heijboer op 06-21518965.
Wil je solliciteren stuur dan je sollicitatie naar mail@erfbv.nl

Onze certificeringen