Actueel


Download het bedrijfsverslag van ERF

23 november 2017 - Jaarlijks publiceren we een bedrijfsverslag waarin we laten zien op welke manier we onze kerndoelen realiseren. In dit verslag gaan we ook in op het belang van de kwantiteit en kwaliteit van water voor de toekomst van landbouwbedrijven.
Lees meer

Getekende intentieverklaring Noorderwold-Eemvallei

Voorjaar 2017 - Samen met het Flevo-landschap en Provincie Flevoland heeft ERF een intentieverklaring getekend voor de uitvoering van het project Noorderwold-Eemvallei. In dit gebied in zuidelijk Flevoland gaan ERF en Flevo-landschap landbouw en natuur geïntegreerd ontwikkelen.
Lees meer

Strokenteelt van ERF in Foodmakers

Iedere zaterdag tussen 13.55 en 14.25 uur portretteert RTL 4 'Foodmakers'. De experimenten van ERF met strokenlandbouw zijn te zien op 3 augustus 2017
Lees meer

Download het verslag van symposium 20 jaar ERF

14 juni 2017 - Ter gelegenheid van van 20 jaar ERF organiseerde ERF een symposium over de toekomst van de landbouw. Alle samenwerkingspartners waren hiervoor bijeen gekomen in het WTC gebouw in Almere. Met uitzicht op percelen van ERF aan de stadsrand, is gezamenlijk nagedacht over manieren om landbouw en natuur geïntegreerd te ontwikkelen.
Lees meer

Rijksvastgoedbedrijf bezoekt ERF

Augustus 2016 Gezamenlijk met het Flevo-landschap hebben we met het Rijksvastgoedbedrijf onze plannen besproken om te werken aan een geïntegreerde ontwikkeling van landbouw en natuur.
Lees meer

Ook ERF staat achter biologisch

13-09-2016 ERF ondersteunt de campagne "Ook ik sta achter biologisch," die laat zien dat de gehele keten biologisch is! Consumenten worden steeds bewuster en willen steeds vaker weten - én zeker weten- hoe producten worden geproduceerd. Diervriendelijk, milieuvriendelijk, zonder kunstmatige toevoegingen, gentechvrij. Om bij die keuze te helpen is er het officiële keurmerk voor biologische voeding. Eén keurmerk in alle landen van Europa.
Lees meer
U bent hier: Home Actueel
Onze certificeringen