Actueel


Toekomstbestendige landbouw op Utopia Eiland

Met verschillende lokale partijen ondersteunt ERF Stichting Weerwoud bij het ontwikkelen van een showcase landbouw inclusieve natuur op het terrein van Floriade 2022.
Lees meer

Beste bedrijfsresultaat ooit

In ons voorjaarswerk nemen we mooie ervaringen mee uit het voorgaande seizoen 2017-2018. Er waren veel ontwikkelingen op alle aspecten waarin we actief zijn.
Lees meer

Verdiepen in onkruidbeheersing met telers

Ruim 40 deelnemers waren op 15 maart te gast bij ERF in Zeewolde bij de Masterclass Onkruidbeheersing die Biologisch Netwerk en Land&Co samen hadden georganiseerd.
Lees meer

Gastlocatie overhandiging rapport 'Grond in beweging'

Donderdag 6 maart 2019 was ERF met veel plezier gastlocatie voor de overhandiging van het rapport 'Grond in beweging' aan staatssecretaris Knops
Lees meer

Gesloten kringloop én financieel gezonde keten

Groenten&Fruit interviewt Jaco Burgers over hoe ERF werkt aan een kringloopsysteem dat minister Schouten voor ogen heeft.
Lees meer

Bekijk strokenteelt in de proeftuin

In de video is te zien hoe het strokenteeltperceel van ERF één van de proeftuin locaties is waar Wageningen University & Research meerjarig onderzoek doet.
Lees meer

Sfeerverslag FlevoFood Tour

Bekijk het sfeerverslag van de FlevoFood Tour op 11 oktober 2018 tijdens de Dutch Agri Food Week. Het strokenteeltperceel van ERF was ook inspiratie voor de vraag "Wat eten we in 2050?"
Lees meer

Feestelijke start van Noorderwold-Eemvallei

Een nieuwe vorm van landbouw voor de toekomst ontwikkelen. Dat is wat ERF, in samenwerking met Flevo-landschap, wil realiseren in een vernieuwende stedelijke omgeving tussen Almere en Zeewolde.
Lees meer

In overleg met nieuwe stadsbewoners

In stadsdeel Oosterwold telen we biologisch tussen pionierende stadsbewoners. Zelf leggen ze de infrastructuur in het gebied aan en richten hun woonkavel in. 'Oosterwold Ontkiemt' was een mooi evenement om honderden nieuwe stadsbewoners te ontmoeten.
Lees meer

Download het bedrijfsverslag van ERF

23 november 2017 - Jaarlijks publiceren we een bedrijfsverslag waarin we laten zien op welke manier we onze kerndoelen realiseren. In dit verslag gaan we ook in op het belang van de kwantiteit en kwaliteit van water voor de toekomst van landbouwbedrijven.
Lees meer
U bent hier: Home Actueel
Onze certificeringen