Actueel


ERF gaat areaal strokenteelt uitbreiden

Naast het huidige areaal van 42 hectare, breidt ERF de teelt in stroken uit met een tweede perceel. De resultaten zijn goed!
Lees meer

ERF zoekt assistent bedrijfsleider

Werk je met veel passie aan biologische landbouw, kun je goed organiseren en leidinggeven en ben je praktisch ingesteld? Kom dan werken bij ERF!
Lees meer

Jaco Burgers vertelt over kansen robotisering in de landbouw

De ontwikkeling om robots in de landbouw te kunnen gebruiken vordert gestaag. Jaco Burgers licht aan de NOS toe waarom hij er naar uit kijkt ze in te kunnen zetten.
Lees meer

Masterclass Strokenteelt inspireert tot samenwerking innovatieve boeren

Op 8 juli 2019 heeft een grote groep Masterclass-deelnemers zich bij biologisch landbouwbedrijf ERF verdiept in de ins en outs van deze vernieuwende landbouwmethode.
Lees meer

Stadslandbouw met strokenteelt in Almere Oosterwold?

Op Oosterwold Ontkiemt, het ontmoetingsplein voor stadslandbouw in Almere Oosterwold, inspireerde ERF de (nieuwe) bewoners met strokenteelt.
Lees meer

Veldworkshop Strokenteelt op Biovelddag 2019

Loop mee met o.a. Roy Michielsen van ERF in de veldworkshop Strokenteelt op 20 juni op de Biovelddag en hoor onze ervaringen op onze eigen 50 hectare strokenteelt.
Lees meer

Toekomstbestendige landbouw op Utopia Eiland

Met verschillende lokale partijen ondersteunt ERF Stichting Weerwoud bij het ontwikkelen van een showcase landbouw inclusieve natuur op het terrein van Floriade 2022.
Lees meer

Beste bedrijfsresultaat ooit

In ons voorjaarswerk nemen we mooie ervaringen mee uit het voorgaande seizoen 2017-2018. Er waren veel ontwikkelingen op alle aspecten waarin we actief zijn.
Lees meer

Verdiepen in onkruidbeheersing met telers

Ruim 40 deelnemers waren op 15 maart te gast bij ERF in Zeewolde bij de Masterclass Onkruidbeheersing die Biologisch Netwerk en Land&Co samen hadden georganiseerd.
Lees meer

Gastlocatie overhandiging rapport 'Grond in beweging'

Donderdag 6 maart 2019 was ERF met veel plezier gastlocatie voor de overhandiging van het rapport 'Grond in beweging' aan staatssecretaris Knops
Lees meer
U bent hier: Home Actueel
Onze certificeringen