Actueel


Minidocu Strokenteelt & Agroforestry

Flevocampus brengt vernieuwend boeren in Flevoland in beeld. In aflevering 4 vertellen ERF en Stichting Weerwater over de ins en outs van strokenteelt en agroforestry.
Lees meer

Jaco Burgers: "Strokenteelt geeft aantoonbaar meer opbrengst en is minder kwetsbaar"

Minder ziekte, hogere opbrengst, meer biodiversiteit en meer werkplezier
Lees meer

Podcast: biodiversiteit als moderne gewasbescherming

Op 8 januari verzorgde Jaco Burgers een masterclass op de Agrifirm Jongerendag 2020. Beluister de podcast met zijn praktijkverhaal!
Lees meer

ERF is trotse 'Lighthouse Farm'

Wageningen University & Research heeft ERF toegevoegd aan een wereldwijd netwerk van vooruitstrevende boerenbedrijven die op een duurzame manier voedsel produceren.
Lees meer

ERF gaat areaal strokenteelt uitbreiden

Naast het huidige areaal van 42 hectare, breidt ERF de teelt in stroken uit met een tweede perceel. De resultaten zijn goed!
Lees meer

ERF zoekt assistent bedrijfsleider

Werk je met veel passie aan biologische landbouw, kun je goed organiseren en leidinggeven en ben je praktisch ingesteld? Kom dan werken bij ERF!
Lees meer

Jaco Burgers vertelt over kansen robotisering in de landbouw

De ontwikkeling om robots in de landbouw te kunnen gebruiken vordert gestaag. Jaco Burgers licht aan de NOS toe waarom hij er naar uit kijkt ze in te kunnen zetten.
Lees meer

Masterclass Strokenteelt inspireert tot samenwerking innovatieve boeren

Op 8 juli 2019 heeft een grote groep Masterclass-deelnemers zich bij biologisch landbouwbedrijf ERF verdiept in de ins en outs van deze vernieuwende landbouwmethode.
Lees meer

Stadslandbouw met strokenteelt in Almere Oosterwold?

Op Oosterwold Ontkiemt, het ontmoetingsplein voor stadslandbouw in Almere Oosterwold, inspireerde ERF de (nieuwe) bewoners met strokenteelt.
Lees meer

Veldworkshop Strokenteelt op Biovelddag 2019

Loop mee met o.a. Roy Michielsen van ERF in de veldworkshop Strokenteelt op 20 juni op de Biovelddag en hoor onze ervaringen op onze eigen 50 hectare strokenteelt.
Lees meer
U bent hier: Home Actueel
Onze certificeringen